Новий конкурс для вебмайстрів і оптимізаторів на 10000$.

383

У нас довго його просили. Ми довго думали, що зробити. У підсумку вирішили що торішній варіант як і раніше актуальний. Але ми вирішили використати весь досвід минулого конкурсу, щоб другу частину місячної епопеї зробити ще цікавіше. По суті справи це буде якесь реаліті шоу, в процесі якого будуть з’являтися нові особи з боку спонсорів та організаторів, а учасникам потрібно буде займатися просуванням своїх сторінок в google.

Ми раді представити вашій увазі «Помацай Пінгвіна — частина 2«!

Помацай Пінгвіна 2 — це 6 спонсорів, 10 000 $ призового фонду, мінімум 120 переможців, максимальний виграш більше 4000 $ на учасника, безцінний практичний досвід, можливість заявити про себе й показати себе багатотисячної аудиторії (за даними минулого конкурсу). Правила конкурсу тут.

Що нового у другому Пінгвіна?

Представники сервісу Unisender навіть не роздумували, коли я запропонував їм приєднатися до нового конкурсу і відразу дали добро. SEO ефект від минулого конкурсу працює досі.

До конкурсу в якості спонсора приєдналася компанія Пром-Постач, яку ми консультуємо з питань SEO. Представники відразу оцінили потенціал линкбилдинга, причому природного, що в підсумку зіграє сильно в плюс і під яндекс.

До нас вже звернулися так звані ко-спонсори, які будуть видавати переможцям всякі няшные призи типу CMS або ліцензій софту. Можливо, у вас з’явиться можливість домовитися про щось взаємовигідному.

В цілому ідея Пінгвіна очевидно: це здоровий азарт, цінні призи, корисні комунікації та багато-багато потенційних партнерів в одному місці. Це буде дуже бадьорі два місяці. Підведення підсумків 28 травня. Якраз перед стартом літа гроші та цінні призи стануть в нагоді всім.

Промо сторінка конкурсу penguin2.bizzteams.ru

Офіційний форум конкурсу — bizzteams.ru/forum/f167

Правила конкурсу за цим посиланням

Спонсори конкурсу

Я не можу не згадати цих відважних, цілеспрямованих і передових компаній та сервісів рунета. Вони точно знають, у що вкладають гроші і чітко розуміють, що від цього отримають. А вони отримають результат, який ніколи не дасть жоден банер або посилання в підвалі, не кажучи вже про кліках в директах і показах в рекламних мережах. Вони вже зараз отримують іміджеву рекламу, природні посилання і потенційних замовників. За це їм особисто від мене респект.

TradeTracker — партнерська мережа №1 в Європі. Вони твердо знають, що отримають від спонсорства конкурсу.

Rookee — унікальний сервіс автоматизованого просування, PRщики rookee знають, як треба вкладатися в маркетинг (повірте мені)

Inferno Solutions — хостинг для настощяих вебмайстрів, перевірений роками і петабайтами трафіку. Для західних проектів я користуюся тільки цим хостингом.

Пром-Постач — компанія, якій можна довірити всі питання, пов’язані з електричними кабелями. У компанії є своя партнерска мережа — це вже про щось говорить.

QComment — найзручніша біржа адекватних живих людських коментарів в рунеті, інші біржі курять в сторонці. На моїх проектах замовлені коментарі з’являються через 5 хвилин після натискання кнопки «відправити замовлення».

Unisender — найкращий сервіс по email та sms маркетингу в рунеті, готові стабільні рішення під будь-який бізнес. Я просто балдію від інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу на відміну від важких західних аналогів.

Беріть участь у нашому конкурсі, проведіть час з толком і розстановкою, google не зовсім передбачуваний і це найцікавіше. Брати участь.

Терехов.