Про партнерський маркетинг у рунеті

432

Спонсор посту — кращий реселлер сапи, з допомогою якого мій дохід зріс у два з гаком рази.

Як тільки побачив анонс даної передачі, твердо додав у закладки з рішенням обов’язково переглянути. І з задоволенням прослухав цю запис тривалістю більше години. Так вийшло, що зі всіма трьома учасниками відеозапису я знайомий особисто: Олександр Бахманн, Денис Кучумов і Герман Осташевський. Кожен з учасників очолює CPA партнерську мережу, кожному було чим поділитися в ефірі.

Відео ви можете побачити нижче (рекомендую переглянути ввечері), текстова версія тут.

Перша хвиля партнерського маркетингу в рунеті почалася з відкриття партнерки Озону в 98 році. Виглядало це зі слів так.

Герман Осташевський: Ну, за точку відліку можна взяти 1998 рік. Це рік, коли Ozon запустив свою партнерську програму, тобто в 1997 році цей магазин відкрився, тоді конкуренція ще була невелика, тим не менш він відразу про себе як заявив один з лідерів електронної комерції.

Друга хвиля почалася в 2008 році і триває досі, що ми з вами регулярно спостерігаємо. Хто-то навіть в цьому бере участь і заробляє гроші, а хтось лінується і проходить повз ринку. Ось відео передачі.

Загальні враження найприємніші. Кожен з учасників розповів багато того, чого немає в паблике. Цікаве питання — як залучати вебмайстрів. Олександр Бахманн розповів, як сам по скайпу навчав працювати 15ти річних хлопців, які вже заробляють по 5-10к $$$ в місяць… Їм зараз по 17-18 років.

Арбитражники-арбитражниками (якими зараз забитий весь топ партнерок), але сайти для людей теж треба робити :). МиксМаркет пообіцяв викласти скрипт рейтингового сервісу фінансових офферов, з яких так добре йде конверт в ліди.

До речі про Олександра Бахманна, він мені теж свого часу дав багато корисних порад, в який бік рухатися. Так з’явилися сайти під admitad — я писав про це раз, два, три, чотири.

У мене є ще пару цікавих експериментів в загашнику. На цьому тижні РИФоКИБ (я там до речі буду всі три дні), тому відкладаємо всі до наступного понеділка. З 22 квітня будемо лити трафік з teasernet на один СРАшный сайт. Про анонс цієї справи я писав тут. Для тізерних мереж це відмінна можливість отримати паблік тест, огляд всієї системи і наочно показати свою ефективність або неефективність роботи. Teasernet відгукнувся першим. Респект! Чекаємо інших.

Відео можна довго описувати, я рекомендую його просто переглянути тим, хто збирається займатися або займається CPA партнерками. Перегляд приємно доповнить ваші знання. Успішного понеділка і робочого тижня.

Терехов.

Постової — http://empo.com.ua/seo.html.