Про Мішу Райцина і як він запускає конкурси

528

Мені пощастило особисто познайомитися з Михайлом Райциным 2 роки тому на SeoConference в Казані, коли ми пили пиво з webeffector. Михайло багато чого цікавого розповів, причому це не було явним так і неявним піаром вебэффектора, це були цікаві практичні речі, навіть такі як заробіток на рефералах :).

А заочно ми з ним познайомилися ще раніше, віртуально, про щось розмовляли чи поштою, чи по скайпу. І тоді ще давно я кожен раз дивувався кожного проекту, запущеного при його сприянні, підтримці, можна сказати більш модним словом — кофаундерингу.

Зовсім недавно я натрапив на http://mirafox.ru/ і відразу відчув почерк Михайла на цьому проекті. Особливо мені сподобався футер з співробітниками.

На «Мирафоксе» можна «побачити» великі посилання картинки на проекти, до яких Михайло маєте відношення. Про один з них, найбільш свіжий з портфоліо ми і поговоримо. Це біржа купівлі-продажу сайтів і доменів telderi.ru. Трохи статистики сервісу:

  • за час роботи системи проведено 14 800 успішних угод з гарантіями Телдери, у тому числі на великі суми понад 1 000 000 рублів;
  • з 1 січня 2013 року провели 6 656 безпечних угод;
  • В місяць в середньому 1 500 — 1 700 угод;
  • активних аукціонів, одночасно виставлених на торги, буває порядку 5 500 — 6 000;
  • у системі понад 46 000 користувачів, у тому числі великі інвестори, Інтернет-компанії Росії і СНД.

Цілком логічним після досягнення таких показників провисання конкурс, який я хочу вам проанонсувати.

Біржа сайтів і доменів Телдери спільно з партнерами Wizard.Sape організовує конкурс реальних історій – як продати або купити сайт вигідно і безпечно.

Про Мішу Райцина і як він запускає конкурси

Призи

1 місце – 1 000 $

2 місце – 800 $

3 місце – 500 $

Умови участі

Треба поділитися своїм досвідом купівлі-продажу сайтів або доменів на Телдери, опишіть цікаві нюанси угоди через гаранта. Це можуть бути також поради щодо вибору сайту, оцінку його вартості і потенціалу. Або ж рекомендації для продавців, як вигідніше продати свій лот. При цьому ви можете розповідати і про свій досвід роботи з іншими майданчиками. Головне, щоб ваша стаття була корисна для тих, хто вирішив купити або продати сайт (домен);

  • розмістіть свою статтю на сайті або блозі тематики ІТ, SEO, манимейкинга, сайтобудування або іншої близької тематики;
  • залиште коментар у блозі Телдери з посиланням на свою статтю і (обов’язково!) вкажіть свій логін на Телдери;
  • в конкурсі може брати участь будь-який бажаючий.

На свій сором я ще не продав жодного сайту вартістю більше 1000$, але в даний момент розглядаю варіант купити готовий сайт фінансової тематики вартістю 5-7 до $$$. Пару цікавих сайтів бачив у Телдери, але ціна на мій погляд була завищена. Якщо зустрінеться нормальний сайт і ми домовимося з власником, я розповім про свій досвід покупки сайтів.

Терміни проведення

Роботи приймаються з 3 по 23 червня 2013 року. Переможці будуть оголошені 26 червня.

Вимоги до статті

— До конкурсу приймаються раніше ніде не опубліковані статті від 1 000 символів;

— Стаття повинна містити 1-2 зображення і хоча б одну активне посилання на сайт Телдери (можна реферальне).

Відбір переможців

Оцінюватися буде те, наскільки стаття докладна і містить цінні практичні поради для тих, хто хоче продати або купити сайт. В оцінку роботи буде входити також «цікавість» – незвичайна ситуація з досвіду купівлі-продажу сайтів, цікаві нюанси угод.

Склад журі

  • засновник компанії Mirafox Михайло Райцин
  • керівник GoGetLinks Олексій Кураков
  • керівник Телдери Юлія Садихова.

Всі питання щодо конкурсу можна задавати за адресою [email protected].